Tak, a jsme poslední...

TJ Sokol Černíkovice - TJ Sokol Lípa n. O. 3:2 (1:1) 

Bohužel se nám opět nepodařilo urvat první bodíky. Přitom jsme začali poměrně slušně. Drželi jsme míč a dostali jsme se po brance Dolečka do vedení.
Škoda jen, že naše nová posila vzápětí další svou šanci nedokázala proměnit. Měli jsme i další solidní náznaky, ovšem bez využití. Domácí hrozili z brejků a jeden z nich na konci první půle dotáhli k pokutovému kopu a bylo srovnáno. Ve druhém poločase se domácí po našem laxním bránění u vápna dostali do vedení. Ovšem poměrně brzy jsme dokázali Sikorou vyrovnat a vypadalo to, že závěr zápasu bude patřit nám. Vypracovali jsme si několik nadějných situací, ale jak to tak chodí, inkasovali jsme my. Z tohoto úderu jsme se již nevzpamatovali. Černíkovice si vítězství zasloužili. Jejich rychlí hráči nám v brejkových příležitostech dělali velké problémy. Mužstvo k zápasu přistoupilo dobře, hrálo to, na co momentálně má. Jak je uvedeno v nadpisu, jsme sice poslední, ale rozhodně ne na dně. Tento zápas nám ukázal, že zvedáme hlavu. Sice pomalu a poměrně nesměle, ale zvedáme!!!
 

Sestava: Janeček - Šreibr st., Škop (62. Horák), Mondík, Palán, Charvát (71. Kopecký), Kafka R., Šreibr ml., Čepelka, Doleček, Čepelka

Střelci: Pauker (pen.), Jedlinský Stodůlka - Doleček, Sikora